vest114

Узрок појаве пожара је у 98 одсто случајева људски фактор.

Опширније: АПЕЛ – НА ПАЛИТЕ ВАТРУ!

vest113

У седишту Јужнобанатског управног округа одржан је радни састанак начелнице Данијеле Лончар и в.д. помоћника директора Инспектората за рад Стевана Ђуровића са темом сагледавања рада, услова рада и резултата рада Одељења испекције рада Јужнобанатског округа.

Опширније: Инспекција рада Јужног Баната за пример

vest112


Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре креће у имплементацију Закона о становању и одржавању зграда у сарадњи са начелницима управних округа.

Опширније: Имплементација Закона о становању и одржавању зграда

vest111

Значке и захвалнице отаџбине војницима на добровољном служењу војног рока у Војсци Србије и допринос у заштити и јачању система одбране Републике Србије у Дому војске у Панчеву, доделили су пуковник Дејан Здравковић и Данијела Лончар, начелница Јужнобанатског управног округа.

Опширније: ЧАСТ ЈЕ БИТИ ВОЈНИК ВОЈСКЕ СРБИЈЕ

vest110

 

Због новонастале ситуације и појаве Афричке куге свиња у нама суседној Румунији, одржан је хитан састанак надлежних субјеката Јужног Баната и том приликом је формиран Регионални кризни центар Јужнобанатског округа у саставу: Данијела Лончар начелник округа, Милица Вурдеља шеф републичке ветеринарске инспекције, Александар Живуљ епизоотиолог ВСИ и представници свих осам општина.

Опширније: АФРИЧКА КУГА СВИЊА ПРЕТИ ЈУЖНОМ БАНАТУ