vest10

Борба против нелегалног превоза се наставља

vest10

 

У седишту Јужнобанатског управног округа одржан је још један у низу радних састанака на тему сузбијања нелегалног превоза. Тема састанка је била анализа постигнутих резултата у досадашњем планском периоду,  као и разматрање плана активности за наредни период.

 

Поред начелнице округа, састанку су присуствовали начелник инспекције за друмски саобраћај Миле Никитовић, републички инспектор за саобраћај Лазар Мосуровић, представници Градских управа града Београда и града Панчева, као и представници ПУ Панчево.

Организована и координирана акција у којој ће учествовати сви релевантни чиниоци, све надлежне републичке и локалне инспекцијске службе и припадници полиције улази у нову акциону фазу.  Предстоји подизање нивоа интензитета контроле превоза путника у циљу сузбијања нелегалног превоза.

„Јасно је да је проблем нелeгалног превоза проблем који се може решити само системским решењем, укључивањем свих релевантних чиниоца и коришћењем свих расположивих ресурса, и што је најважније континуираним и организованим деловањем, што ми управо и чинимо.

Осим инспекцијских служби посебно бих похвалила професинализам, савесност и посвећеност коју припадници ПУ Панчево показују у спровођењу ове акције“ – између осталог рекла је Данијела Лончар, начелник Јужнобанатског управног округа. 

{module[425]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram