rts

Две деценије панчевачког дописништва РТС-а

rts

Дана 05.10.2015. године у просторијама  Културног центра,  дописништво Радио телевизије Србије у Панчеву је прославило двадесет година рада.

Свечаности су поред начелника Јужнобанатског управног округа др Зорана Тасића и заменика градоначелника града Панчева Саше Левнајића, присуствовали и угледни привредници, лекари, адвокати, спортисти, као и многобројне колеге из других медијских кућа.

Начелник Округа Тасић, пре свега се свим члановима редакције захвалио на изузетној сарадњи и професионализму, пожелевши пуно личне среће и успеха.

-Живимо у времену када је информација благо, вашим радом поставили сте високе стандарде  у  новинарству. У наредном периоду вам желим великих број репортажа и ауторских дела која ће чинити вредно културно наслеђе за писање историје како града Панчева тако и читавог Јужног Баната.

Свечаност је завршена кратком презентацијом више од десет хиљада рубрика пажљиво чуваних у богатој архиви Дописништва која чекају свој тренутак када ће постати непроцењиво историјско наслеђе једног народа.

{module[241]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram