slajdbc

Награђени најбољи полицајци Јужног Баната

slajdbc

Панчево, 16. oктобар 2015. године.

Начелник Јужнобанатског управног округа за месец септембар наградио je два полицајца наградом Најбољи полицајац месеца Јужног Баната. Награђени полицајци су припадници Полицијске станице Бела Црква, Златановић Мирослав и Стјепановић Мирослав, заслужни за откривање више од 40 кг дроге, која на илегалном тржишту достиже вредност  и 10 000 евра.

Изузетно залагање, стручност и професионалност приликом обављања радних задатака, као и нарочити резултати рада у области криминалитета и расветљавања кривичних дела олакшали су доношење одлуке Комисији ПУ Панчево, да ова два полицијска службеника одабере као најбоље.

Награђене полицајце начелник Јужнобанатског управног округа наградио је плакетом и  ручним сатом, у знак захвалности за часно и поштено обављање посла,  и притом истакао да је нарочито поносан што има прилику да  награди два млада полицијска службеника, те да искрено верује да ће овај вид награђивања бити подстрек свим полицaјцима за још ефикаснији и посвећенији рад у професији, из разлога што се тиме обезбеђује јачање безбедности грађана, а то нам је циљ.  

Опширније на следећем линку:

{module[245]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram