vest52

Начелница у контроли

vest52

Начелница Јужнобанатског управног округа Данијела Лончар и представници Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, предвођени помоћницом министра Даринком Ђуран и саветником потпредседнице Владе Србије Миланом Ракићем, извршили су теренску контролу спровођења озакоњења у општинама и градовима Јужног Баната.

Уочили смо да постоје проблеми у појединим локалним самоуправама, размотрили могућности, пронашли модел за решавање истих, а реализација дефинисаних квота контролисаће се на дневном нивоу. Ситуација јесте алармантна, али проблем је на време уочен и верујем да ће се посао завршити у планираном року. Алибунар се, према резултатима контроле, показао као позитиван пример општине чији чланови комисије дневно попишу чак 600 објеката, и како сада ствари стоје, попис би требало да буде завршен за 10 дана.

Добра организација, ангажованост свих расположивих капацитета, али пре свега воља    људи који раде на пословима пописа, јесу једини и прави пут да посао завршимо на време, нагласила је начелница Лончар.

{module[300]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram