policajac

Најбољи полицајац Јужног Баната

policajac

Панчево, 12. јун 2015. године.

На иницијативу начелника Јужнобанатског управног округа др Зорана Тасића, уз подршку начелника ПУ Панчево Николе Поповца, а у сарадњи града Панчева и осталих локалних самоуправа покренут је пројекат „Полицајац у служби грађана“.

 

 Лоши услови рада, опремљеност и изузетно тешко материјално стање припадника Министарства унутрашњих послова, који и поред тога свој посао обављају професионално и савесно у интересу и за добробит свих грађана, били су довољан разлог за покретање акције у којој ће се сваког месеца бирати најбољи полицајац локалних самоуправа, а потом најбољи полицајац Округа.

На основу одлуке комисије ПУ Панчево за најбољег полицајца месеца маја изабрана је Маја Обрадовић, оперативац Одељења криминалистичке полиције ПУ Панчево, сектора  за малолетничку деликвенцију и сузбијање насиља у породици.

Начелник Тасић у име Јужнобанатског округа  најбољем полицајцу уручио је  диплому и таблет рачунар, упутио је искрене честитке, пожелео успех у даљем раду и поновио да идеја водиља пројекта је исказивање друштвене одговорности, препознавање и вредновање рада и труда, а поклон представља само мали знак пажње који ће бити додатни стимуланс у даљем раду полицајаца.

Маја Обрадовић, званично најбољи полицајац Јужног Баната, истакла да награда за њу преставља огромну част и задовољство, нагласила да бити полицајац не значи радити сам, полицијски посао је тимски посао и уједно захвалила својим колегама и старешинама на подршци.

Награда „Најбољи полицајац“  додељиваће се сваког месеца.

 

{module[214]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram