slajdnebojsa

Небојша Џунић – најбољи полицајац Јужног Баната

slajdnebojsa

Награда „Полицајац месеца“, установљена на иницијативу начелника Јужнобанатског управног округа др Зорана Тасића, додељена је и овог месеца.

На основу одлуке комисије ПУ Панчево за најбољег полицајца месеца јула изабран је Небојша Џунић, полицајац опште надлежности полицијске испоставе „Југ“  ПУ Панчево, који је показао изузетне резултате рада у области криминалитета на територији Округа.

Јужнобанатски управни округ наставља традицију доделе награде  која полако али сигурно постаје синоним за добро обављен посао, част и задовољство јер униформа се облачи да би се помагало људима.


Начелник Тасић у име Јужнобанатског округа најбољем полицајцу уручио је диплому и таблет рачунар, упутио искрене честитке и исказао задовољство јер
бити полицајац је част а награда је подстакла полицијске службенике  да посао обављају боље, са већом жељом, еланом и свакодневним  ишчекивањем одлуке комисије коме је припала част да понесе титулу најбољег.

Најбољи полицајац је и овог пута са територије града Панчева, али би ми изузетна част и задовољство били да у неком наредном периоду буде неко са друге територије Јужног Баната, Вршца, Алибунара или неке друге општине, истакао је начелник Округа.

 

{module[224]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram