vest93

Породица је наша лука…

vest93

Начелница Јужнобанатског управног округа у друштву председника општине Опово Зорана Тасића, а поводом Међународног дана породице, дружила се данас у Опову са малишанима Предшколске установе Бамби.

„Задовољство ми је што се на данашњи дан посвећен породици дружим баш са малишанима вртића Бамби из Опова. Дивни васпитачи, особље и још дивнија деца, весела и радна атмосфера и уредан простор одају утисак топлине и познатих мириса. За тренутак сам се вратила у време када сам и сама била у вртићу.

Данас сам овде са жељом да промовишем значај и важност породице и правих породичних вредности. Породица је основна ћелија друшта и као таква мора бити јака, стабилна и сигурна, јер само таква може бити добар основ за јаку, стабилну и сигурну државу. Држава је тих чињеница свесна, те из тог разлога  чини све што је могуће да обезбеди што је могуће више услова за то.  Донето је низ законских и подзаконских аката који се тичу породице, сузбијања насиља у породици, доносе се и спроводе социјални програми и као можда најважнија мера, чини се све, да се стопа незапослености смањи. Више запослених људи значи и више финансијски обезбеђених породица, а економска независност и стабилност су једини пут ка оснаженој породици, истакла је начелница Лончар.“

{module[326]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram