Slajder Bela Crkva 2

Посета Дому за децу и омладину „Вера Радивојевић“ у Белој Цркви

Slajder Bela Crkva 2

          БЕЛА ЦРКВА, 1. јануар 2015. године – Начелник Јужнобанатског управног округа мр Зоран Тасић и министар за рад, запошљавање борачка и социјална питања Александар Вулин поделили су данас поклоне деци у Дому за децу и омладину “Вера Радивојевић” у Белој Цркви.

          “Ова година ће бити година штедње, али ће бити и година солидарности и напретка, у којој ћемо и више радити, али и у којој ћемо праведније делити. Реч која ће обележити 2015. годину биће солидарност”, рекао је Вулин.
          Они су се захвалили Удружењу осигуравача који је обезбедио поклоне и без чијег одговорног односа и жеље да део свог профита поделе са заједницом и помогну онима којима је најпотребније, ништа ово не би било могуће.

Prateca7.jpg
          “Ово нису буџетска средства, ово су средства од донација људи који су једноставно спремни да деле. Солидарност је реч која мора да обележи 2015. годину јер у временима кризе, када је тешко, само међусобна помоћ може да учини да свет изгледа боље и ствари буду боље”, рекао је Вулин.

Prateca 8
          Министар и начелник округа су пожелели свим грађанима срећну Нову годину и да 2015. година буде вредна понављања, година у којој ћемо наставити са оним што смо започели и она у којој ћемо успети да Србију учинимо још мало бољом, праведнијом и искренијом земљом.

{module[174]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram