nacelnik4

Посета министра Вулина

 nacelnik4

ПАНЧЕВО, 21.08.2014. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, обишао је Дом за децу и омладину „Споменак“ у Панчеву, и корисницима Дома уручио 2t хуманитарне помоћи у виду хране, средстава за хигијену и школски прибор.

Приликом посете министар Вулин се састао са начелником Јужнобанатског управног округа, мр Зораном Тасићем, градоначелником Панчева и представницима свих институција и установа у надлежности Министарства. Разговарало се на тему примене нових позитивно правних прописа као и текућим проблемима у свим сегментима рада.

Начелник Јужнобанатског управног округа, мр Зоран Тасић упознао је министра са радом округа и подручних јединица министарстава, посебно истичући изузетно добру сарадњу са инспекцијом радом. Организовано је неколико заједничких акција контроле у којима су учествовале репупбличке и покрајинске инспекцијске службе заједно са свим сужбама полиције. Инспекција рада је била актер сваке организоване контроле, контролишући радно правни статус запослених. Акције су биле добро организоване и показеле су изузетно добре резултате.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram