slajdavgust

Предраг Николић – најбољи полицајац Јужног Баната

slajdavgust

 

Панчево, 14. септембар 2015. године.

Јужнобанатски управни округ наставља традицију доделе награде “Најбољи полицајац месеца“ .

Одлуком Комисије ПУ Панчево за најбољег полицајца изабран је  Предраг Николић млађи полицијски наредник прве класе Полицијске станице Алибунар, који је награду добио на основу резултата остварених у осветљивању тешких кривичних дела и том приликом исказане храбрости, одговорности и посвећености. Начелник Тасић у име Округа најбољем полицајцу и овог месеца уручио је диплому, таблет рачунар, упутио искрене честитке и пожелео успех у раду.

„Јако ми је драго што је у питању полицијски службеник општине Алибунар, а надам се да ће у наредном периоду награда отићи и  у неку другу локалну самоуправу. Награда је постала сатисфакција да свој посао обављају на најбољи могући начин“, истакао је начелник Тасић и искористио прилику да позове и  остале локалне самоуправе да пруже подршку и стимулишу службу за хитне интервенције. 

„Награда ми пуно значи и надам се да ће она бити подстрек за моје колеге да раде више и боље како би следећег месеца били на мом месту“, са поносом је истакао награђени  Николић.

Опширније на следећем линку:

{module[231]}

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram