rados

Радош Бурић најбољи полицајац Јужног Баната за јун месец

rados

Панчево, 10. јул 2015. године.

Награда „Полицајац месеца“, установљена на иницијативу начелника Јужнобанатског управног округа др Зорана Тасића, додељена је и овог месеца.

На основу одлуке комисије ПУ Панчево за најбољег полицајца месеца јуна изабран је Радош Бурић, оперативац Одељења криминалистичке полиције ПУ Панчево, руководилац групе за сузбијање кривичних дела разбојништва, изнуде и уцене који је исказао изузетно залагање, стручност и професионалност приликом обављања полицијских послова.

Радош је истакао да награда представља огромну част и задовољство, додатни стимуланс како за њега тако и за остале чланове тима Одељења криминалистичке полиције. Напомиње да у будућем периоду свој посао ће обављати храбро, одговорно и посвећено али са још већом вољом, жељом и еланом.

Начелник Тасић у име Јужнобанатског округа најбољем полицајцу уручио је диплому и таблет рачунар, упутио искрене честитке и исказао задовољство јер су државни и локални функционери препознали важност овако малог геста а полицајце учинио поноснима на своју професију која поново постаје синоним части и храбрости. 

{module[219]}

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram