SLAJD B

Саопштење

SLAJD B

Панчево, 25. фебруар 2015. године.

Полицијски службеници ПУ Панчево, ОКП су у сарадњи са службеницима Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Одсека за нелегалну конкуренцију и заштиту потрошача, Сектора тржишне инспекције Јужнобанатског управног округа, Новог Сада и Београда извршили контролу нелегалног промета заштићених робних марки на простору робне пијаце „Аеродром“ у Панчеву.

Том приликом је затечено четири лица и то: Ш.Д., К.М., М.Н. и Р.С. из Панчева у продаји 465 комада одеће заштићених робних марки „Nike“,“Аdidas“, „Тоmmy Hilfiger“, „Hummel“, „Sergio Tacchini“, „Kappa“, укупне вредности преко 1.200.000,00 динара, које су одузете од стране службеника тржишне инспекције због постојања основа сумње да се ради о фалсификованим производима.

О наведеном догађају упознато је Основно јавно тужилаштво у Панчеву, које је наложило да се након извршених провера од стране службеника Сектора тржишне инспекције, против наведених лица поднесу кривичне пријаве за кривично дело неовлашћена употреба туђег пословног имена и друге посебне ознаке роба или услуга чл. 233 КЗ. 

                                                                                                                      Кабинет Начелника

 Јужнобанатског управног округа

                                                                                                                                                           www.juznobanatski.okrug.gov.rs

 {module[191]}

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram