vest97

Скуп епидемиолога у Јужном Банату

vest97

„Част ми је, привилегија и задовољство што данас имам прилику да стојим пред скупом овако еминентних стручњака из области медицине и епидемиологије.

Користим прилику да вас поздравим, као начелник Управног округа и као командант Окружног штаба за ванредне ситуације.Тек ступајући на поменуте функције схватила сам колико је значајна и важна улога Завода за јавно здравље, како у редовним тако и у ванредним ситуацијама. Вођени резултатима рада Завода доносимо одлуке о даљем поступању и понашању.

Бавите се питањима од велике важности за здравље и превентиву свих грађана, ваш професионализам и љубав према позиву који сте одабрали, жеља за сталном едукацијом и разменом искустава за сваку је похвалу.

Драго ми је да сте по други пут наши гост, а то говори у прилог томе да је Јужни Банат традиционално дабар домаћин на шта сам посебно поносна, исткла  је начелница Лончар у уводном обраћању.“

Симпонзијум „ XLII Стручни скуп епидемиолога Војводине“ који је одржан у Ковачици, окупио је стручњаке са простора читаве Србије  који су имали прилику да размене своја знања и искуство, и тиме још још једном скрену пажњу на значај контроле и праћења  епидемиолошке ситуације.

 

{module[330]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram