vest8

Спровођење Закона о озакоњењу

vest8

У седишту Јужнобанатског управног округа одржан је радни састанак на тему спровођења Закона о озакоњењу. Састанаку су присуствовали преставници ресорног министарства, тачније помоћник министра Ђорђе Милић и Владан Дорић, начелници  општинских управа са територије округа и извршиоци који раде на пословима озакоњења у локалним администрацијама.

Састанак је био конструктиван. Локалне самоуправе су имале прилике да изнесу конкретне проблеме са којима се срећу у примени наведеног закона и да за исте добију решење од г-дина Милића, који је иначе ментор за спровођење Закона о озакоњењу за територију Јужног Баната.

Начелница Јужнобанатског управног округа Данијела Лончар похвалила је одзив локалних самоуправа са једне стране, као знак да су пропознале важност примене закона, а са друге стране спремност ресорног министарства да локалним самоуправама да максималну подршку и помоћ у стварању услова за примену и саму примену Закона.

„Задатак свих нас је да дамо свој пуни допринос у стварању новог, бољег и модернијег амбијента у Србији, радећи професионално, одговорно и посвећено на својим радним задацима, а спровођење Закона о озакоњењу је један од чиниоца таквог амбијента“

{module[275]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram