slajdooooooooo

Успешно реализован пројекат

 

slajdooooooooo

КОВАЧИЦА, 30. јануар 2015. године.

Начелник Јужнобанатског управног округа, мр Зоран Тасић, присуствовао је данас свечаном завршетку пројекта „Унапређење друштвено – економског развоја кроз ефикасно управљање имовином“, који је одржан у ПРЦ „Релакс“ у Ковачици.

 

Поред начелника округа, свечаности је присуствовала и министарка у Влади Републике Србије задужена за евроинтеграције Јадранка Јоксимовић.

Домаћин скупа, председник општине Ковачица Мирослав Кришан, упознао је све присутне са општим циљевима пројекта који је реализован у оквиру Програма Еxchange 4, а финансиран од стране Европске уније. Реализација пројекта у значајној мери ће допринети повећању административних капацитета и ефикасности пружања услуга грађанима Ковачице и Алибунара. Укупна вредност пројекта је 145.891,62 еура. Од тога су бесповратна средства грант схеме Европске уније 129.653,88 еура.

 

Поред  министарке Јоксимовић и начелника округа, свечаности су присуствовали Генерални секретар СКГО Ђорђе Станчић, заменик председника општине Алибунар Драгана Коматина, стручне службе општина Ковачица и Алибунар и други учесници пројекта.

 

Опширније на следећем линку.

 

{module[181]}

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram