slajd19

Формиран Савет Јужнобанатског управног округа

slajd19

На позив начелнице Јужнобанатског управног округа Данијеле Лончар одржана је седница Савета управног округа која је заседала у проширеном саставу.

Поред чланова Савета, у раду је учествовао државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе др Иван Бошњак са сарадницима, као и представници Фонда „Европски послови“ Аутономне покрајине Војводине.

Атмосфера је била радна и конструктивна, а државни секретар је својим присуством показао колико су важне локалне самоуправе и колико надлежно министарство и остала министарства придају значај заједничком раду.

 И даље радимо и синхронизујемо рад подручних јединица Министарства, водимо рачуна да усклађеност и активност подручних јединица буде адекватна у свим локалним самоуправама, да нема поклапања, да нема заобиласка неких локалних самоуправа. Договорили смо се да као и до сада седнице Савета служе да се заједнички договарамо, износимо проблеме и заједнички их решавамо, што нам је задатак, рекла је Данијела Лончар.

Савет Јужнобанатског управног округа ће састанке одржавати најмање једном у два месеца, а уколико буде потребно и чешће.

Опширније на следећем линку:

{module[284]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram