vest132

Част је носити униформу

vest132

У седишту Јужнобанатског управног начелница Данијела Лончар уручила је плакете најбољима за храброст, хуманост, патриотизам и допринос у циљу очувања безбедности региона  у 2017. години.

„Част ми је и привилегија да данас овде стојим са најбољима и верујте да ми је тешко да нађем праве речи којима бих им се захвалила за оно што су чинили за нас обичне грађане. Дозволићете ми да данас не говорим о броју расветљених кривичних дела, о броју интервенција, о борбеној спремности, нећу се бавити извештајима. Тиме су се бавили они  који су ове људе предложили за најбоље. Ја данас желим да одам дубоко поштовање и искажем неизмерну захвалност професији полицајца, ватрогасца, војника, односно људима који су својим радом, квалитетом, залагањем и резултатима понели титулу најбољих међу најбољима“, овим речима начелница Лончар захвалила се у име свих грађана Јужног Баната припадницима полиције, ватрогасно спасилачке јединице и Војске Србије.

Митић Владимир припадник Одељења криминиластичке полиције ПУ Панчево, Врањеш Драган припадник Ватрогасно спасилачког вода у Вршцу, Ђокић Јован, Ристић Иван и Васић Горан припадници Војске Србије понели су епитет најбољих у 2017. години.

Опширније на следећем линку: 

{module[364]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram