jeker

Јекер Горан – добитник плакете за хуманост

jeker

Четвртак, 15. октобар 2015. године.

Добровољно ватрогасно друштво града Панчева и Добровољну ватрогасну јединицу Мутент (Република Швајцарска) красе дугогодишња сарадња и узајамно помагање како у опреми, техници тако и у размени искустава.

У тренутку када се наша држава нашла у незавидној ситуацији и проблему где сместити огроман број миграната, иницијатор сарадње Јекер Горан, ватрогасац српског порекла, покренуо је акцију, прикупио и донирао 250 монтажних кревета за потребе миграната прихватном центру у Кањижи.

У то име, нескривајући радост  и са огромним поносом, начелник Јужнобанатског управног округа др Зоран Тасић, доделио је  г-дину Јекер Горану плакету у знак захвалности на исказаној хуманости, племенитости и несебичној солидарности.

Плакету у име г-дина Јекера примио је г-дин Миле Бодражић, председник Добровољног ватрогасног друштва града Панчева.

Желим да вам се најискреније захвалим на исказаној наклоности, пријатељству и солидарности. Поносан сам да постоје људи који нису превише заузети својим обавезама, каријером, који и даље познају и вреднују човекољубље и несебичност. Користим ову прилику да још једном позовем људе добре воље који имају било који начин да помогну да то и учине јер никако  несмемо заборавити стару народну пословицу да се добро добрим враћа.“, истакао је Тасић.

 

{module[244]}

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram